Geef uw onderneming een vliegende start!

Juist voor startende ondernemers is het erg interessant om een financial lease af te sluiten. U heeft zo veel mogelijk financiële middelen nodig om uw bedrijf te helpen groeien. Een financial lease is één van de betere manieren om deze middelen te verkrijgen om de volgende redenen:

Minder kapitaalvereisten

Het afsluiten van een financial lease betekent dat u niet het gehele aankoopbedrag van het materieel of de apparatuur vooraf hoeft te betalen. Dit betekent dat u meer kapitaal kunt behouden voor andere belangrijke uitgaven, zoals het aantrekken van nieuwe klanten en het uitbreiden van uw product- of dienstenportfolio.

Versnelde groei

Als u uw bedrijf sneller wilt laten groeien, moet u soms in nieuwe uitrusting of technologie investeren. Financial lease biedt u als startend ondernemer de mogelijkheid om te investeren in nieuwe uitrusting zonder uw kapitaal aan te spreken. Hierdoor kunt u sneller groeien en meer winst maken.

Voorspelbare kosten

Bij financieel lease weet u precies wat uw maandelijkse betalingen zijn. Dit maakt het gemakkelijker om uw bedrijfsfinanciën te beheren en budgetten op te stellen, wat bijdraagt aan de groei en stabiliteit van uw bedrijf.

Toegang tot nieuwe technologie

Een financial lease biedt startende ondernemers de mogelijkheid om de nieuwste technologie en uitrusting te gebruiken zonder dat ze het gehele aankoopbedrag vooraf moeten betalen. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en zodoende meer concurrentievoordeel kunt verkrijgen.

Fiscale voordelen

Er zijn bepaalde fiscale voordelen verbonden aan het afsluiten van een financial leasecontract. Het geleasede materieel of de apparatuur kan worden afgeschreven, wat betekent dat de kosten hiervan in mindering kunnen worden gebracht op de winst van de onderneming. De rente die betaald wordt voor het financial leasecontract is in veel gevallen aftrekbaar van de winst van de onderneming.

Meer weten? Raadpleeg onze meest beantwoorde vragen pagina óf neem rechtstreeks contact met ons op: